söndag 8 juli 2012

Rivningsdags och kakelkross


Överskåpen åker ner!
Idag plockades kofot och hammare fram! Dags att riva ut de gamla skåpen. Ute strilade regnet så det kändes helt okej att vara inne och jobba. Stackars alla människor i Mariannelundstrakten där många drabbats av översvämningar.

Skåp och kakel är borta!
Yngsta dottern anmälde sig frivilligt då kaklet skulle ner. Hon hade sett hur de gör på TV! Med hammaren i högsta hugg gick hon lös!  Hon älskar alla typer av inredningsprogram och är en hejare att bygga den ena lyxigare villan än den andra på sitt Simsprogram hon har på datorn. Skulle nästan våga att sätta en peng på att hon kommer att bli arkitekt när hon blir äldre...
Kyl och frys har emigrerat...
Kyl och frys fick ny plats i hallen så länge, i morgon får vi ta itu med att flytta spisen och plugga igen vattnet för att kunna riva ut diskbänken. Det är många moment och mycket att tänka på. Kändes som ett   berg innan jag satte igång, men nu får man ta det som det kommer. Det finns lösningar på allt!
Nu ska jag unna mig lite stickning såhär på kvällskvisten. God kväll!

1 kommentar:

  1. Heja på!!! Det är mycket stök med köksbyte, jag minns att vi lyfte spisen ut och in i flera dagar för vi bytte golvet också.

    SvaraRadera