fredag 27 maj 2011

Massor av...

rosa fluff inhandlades igår i mitt eget lilla garnparadis. Ja, mitt och mitt kanske kan diskuteras, igår trängdes jag där med många andra damer i skiftande åldrar. Det är ett populärt och trivsamt ställe där man alltid kan botanisera och hitta något nytt i hyllorna. Det rosa fluffet ska bli en kofta som jag hittade på Knitty, garnerna är från Drops, passar på när det är rea :-). Man stickar den rätt och slätt på tvären runt hela kroppen. Jag längtar att få sätta stickorna i garnet. Verkar bli en fin kombination. Annars har jag virkat en del sedan jag satt framför tangentbordet senast. Konstaterade att det är över en månad sedan jag hörde av mig. Så blir det ibland, annat kommer emellan.
Jag var tvungen att prova våffelvirkning som min kära vän Ann visade mig. En grytlapp är klar. Det ska bli en till med omkastade färger. De ska föräras min svärmor som behöver lite förnyelse i sin grytlappsuppsättning. Lagar man mycket mat så slits de ju faktiskt ut till slut.


En lurvig kofta är också på väg att se dagens ljus. Den stickar jag i Alpaca bouclé. Världens mjukaste garn enligt mig alltså! Trevlig fredakväll! Nu ska jag virka rosa...

1 kommentar:

  1. Grytlappen är underbar!
    Det rosa fluffet är mumsigt!
    Garn är livet!!!

    SvaraRadera