söndag 3 april 2011

Apor, ugglor och blommor!
Ja, så har dagen sett ut för mig. Och de har förekommit i massor, nästan så man blir lite yr. Men det bästa av allt är att man blir glad av dem också. Vad pratar jag om?

Mina nästan bortglömda tyger har äntligen hamnat i saxens klor och under overlockens nålar. Jag har sytt mig tre nya tröjor av bara farten.

Det var länge sedan jag hade symaskinen framme. Men jag har blivit sugen på sista tiden på jobbet när mina elever har gjort den ena skapelsen efter den andra. Det är också ett perfekt sätt att få utlopp för sin kreativitet när man har ont i armen och inte kan sticka som man vill.

Det blev tre olka modeller. Aptröjan gjorde jag med 3/4 ärm och längre bak och uppsvängd fram. Blomtröjan blev som en vanlig t-shirt med lite vidd.

Uggletröjan blev som en vanlig tightare top. Jag blev supernöjd med alla tre. Det är inte utan att man längtar till lite varmare väder så man kan ha kortärmade tröjor. HOHO!

1 kommentar:

  1. Åh så fina ugglorna och aporna är asasöta. Vet du man kan ha kortärmat och en kofta över. Jag räknar med att få se en av tröjorna på tisdag!!! ;-)

    SvaraRadera