tisdag 31 juli 2012

Friska fläktar...

Still going strong...

Nu kan jag ståta med en nyrengjord fläkt! Usch vad mycket skit och fett det ryms i fläktkanalen, men nu är det rent! Den gamla fläkten fungerar alldeles utmärkt så den får hänga med ett tag till. Nu är den åter på plats med passbitar och allt. Stötte på lite strul under monteringen då fläktröret lossade uppe vid taket då vi skulle korta det. Då fick jag krypa in i en lucka på andra våningen och leta upp där fläkröret går upp på taket. Det var dolt under en massa "kliig" isolering och annat damm och bös. Det var  handskar och munskydd på och försöka koppla ihop rören igen. Till slut fick jag ihop det.  Seger! Köksrenoveringen fortskrider sakta men säkert, idag har jag bland annat fixat ett "lönnskåp". Det blev en passbit på ett ställe som blev ganska stor och där gjorde jag ett smalt skåp med lucka där jag t.ex. kan gömma brickor, plåtar och andra stora tunna föremål. Det gäller att vara lite klurig och hitta lösningar.


2 kommentarer:

  1. Du är rolig, du! Vilken energi! Det är så kul att läsa om allt du gör. Sånt praktiskt kan inte jag. Hur går det nu med OS - blir arbetet på halvfart?

    SvaraRadera
  2. himmel och pannkaka vilken fart det är på dig, hoppas du hinner vila innan jobbet knackar på dörren. Vi saknade dig på världsbroderidagen men vi förstår så väl att du har fullt upp.

    SvaraRadera