fredag 20 juli 2012

Köket är bärgat!

Det är bra med platta paket!
Igår blev det maratonhandling på IKEA! När vi kom dit styrde vi kosan till köksavdelningen för att kolla bänkskivor och hur de skulle se ut mot skåpen vi valt. Vi blev snabbt eniga om att massiv ek var det vi ville ha. Tittade också snabbt på lite olika handtag och knoppar. Sedan gjorde sig hungern påmind och vi drog oss till restaurangen, det var fler än vi som var hungriga kan jag berätta! Till slut fick vi fatt i vår mat och åt med god aptit.
Åter till köksavdelningen och konsultation med köksexperterna, de ritade och ändrade en del på min ritning. Sedan blev vi ivägskickade ut i butiken för det skulle ta lite tid för dem att skriva ut det hela och förbereda en plocklista.
Efter ca 30 min fick vi återvända och då ville de ha överläggning om hur bänkskivan skulle se ut vid köksön. Återigen fick vi gå en runda när hon förberedde det. Till slut var allt klart och vi gav oss av till plocklagret med fyra kundvagnar. Plocka, plocka, plocka! Alla delar fanns där! Hurra! Till kassorna, såg "paniken i ögonen" på kassören då vi kom, men han tog det lugnt och metodiskt (imponerad) och vi kom snabbt igenom kassan.
Dags att fylla släpet! Sedan bar det av till ett annat lager där vi fick hämta alla lådfronter och luckor. Sedan bar det av hemåt, sakta men säkert. Det var tung last så det gick inte att köra så fort.
När vi äntligen var hemma och pustade ut märkte man hur trött man var, efter allt kontrollerande och plockande av alla delar. Idag väntar montering!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar