onsdag 27 juli 2011

Att pilla...


luddet mellan tårna är väl en förträfflig semestersysselsättning?! Jag klarar det ett tag men sedan får jag något oroligt som kryper under huden, här kan du bara inte sitta eller ligga och ta igen dig. Du måste ju göra något, något nyttigt... Dessa känslor har gjort att jag i två dagar har grävt, rensat, klippt, rotat och kraffsat runt i en del av mina rabatter. Största uppryckningen har det blivit under vinbärsbuskarna där allt ogräs nu är borta och ny fin täckbark ligger på plats. Täckbark är en bra uppfinning som hjälper till att hålla ogräset borta.
Jag tog en njutarrunda i går kväll i trädgården och beundrade mitt verk och fotograferade lite av mina blommor. Mest fascinerad är jag nog av min ena riddarsporres färg. Den är helt fantastiskt lilablå. Nästan självlysande! Tyvärr har den inte så många blommor i år eftersom rådjuren har varit och kalasat på många knoppar lite överallt i trädgården.
Jag måste också passa på att berätta om mitt senaste "lyckorus". I lördags var jag och sprang 200m i Halmstad med 17 andra tävlande seniorer. Det häftiga var att jag fick den tionde bästa tiden och nytt personligt rekord på 27.05 s! Att jag, 43 år gammal kan spöa 19-20 åringar när jag egentligen skulle kunna vara deras mamma. Detta ger mig sparring, styrka och glädje att träna mera.

2 kommentarer:

  1. Du är helt enkelt bäst!!! heja heja

    SvaraRadera
  2. Faunstatyn är ju fantastiskt söt! Hur får man tag i en sådan?

    SvaraRadera