fredag 8 juli 2011

En dag...


Har varit på en tripp till Oskarshamn av alla platser på jorden. Det var inte fel alls! Tog dagen som den kom och resans mål var kvällstävling på 100m och kula. Glad och lycklig över resultatet som putsades ytterligare. Kroppslig harmoni att kunna göra och lyckas... Det glädjer mig helt otroligt!
Gjorde stopp på vägen både hem och dit. Slottsruin vid Sävsjö gav fina foton, örtagård med vackra växter i Virserum. Tittade även på fin textilutställning där mina kollegor Ann och Maria är med och visar sina alster. Kul! Vill göra lite reklam för deras SLÖJDAKADEMI där du kan vara med och få olika typer av utmaningar om du gillar att slöjda. Nu handlar deras utmaning om mellanrum.
Håller just nu på med boken En dag av David Nicholls. Den handlar om Emma och Dexter vars liv vi får läsa om under en och samma dag (den 15 juli)men under 20 år. Han inleder del ett med följande text:
"Det var en minnesvärd dag för mig, för den förändrade mig mycket. Men, det är detsamma med varje liv. Föreställ dig en utvald dag som plockas bort ur det, och fundera över hur annorlunda dess bana skulle blivit. Stanna upp, du som läser detta, och fundera en stund över den långa kedjan av järn eller guld, av törnen eller blommor, som aldrig skulle fjättra dig om det inte hade varit för den allra första länken på den där minnesvärda dagen." av Charles Dickens
Tänkvärda ord tycker jag.

1 kommentar:

  1. hallå där vilka underbara bilder och superbamsegrattis till ny rekord, du är bäst!!!

    Tack för reklamen vi bugar och bockar.

    SvaraRadera