fredag 9 juli 2010

Min första Award!

Jag sänder ett stort TACK till Handarbetskorgen. Det är så kula att någon uppskattar lilla mig och mitt bloggande. Det är verkligen en ny värld som har öppnat sig sedan jag började blogga. Det finns så mycket att lära sig och bli inspirerad av ute hos er alla andra. Hoppas jag bidrar med något...
Sju saker om mig själv:
1. Jag är en riktig nattuggla. Älskar att sitta uppe och sticka när hela familjen har gått och lagt sig.
2.Jag har motorsågskörkort! Det ni! Fast det är inte så ofta jag praktiserar denna kunskap.
3. Att jag älskar friidrott visste ni kanske redan om mig, men att jag även tävlar som veteran på 100m och kula kanske är ny information.
4. Jag älskar att träna. Det mesta faktiskt!
5. Jag är en riktig trädgårdsnörd, kan jobba i timmar med att rensa ogräs och finna njutning i det!
6. Jag är inte duktig på att hålla ordning, fast jag tror på att kaos och kreativitet hänger ihop så lite röra i min tillvaro är bara utvecklande.
7. Jag älskar att börja på nya projekt!

Jag vill naturligtvis skicka vidare denna utmärkelse till några av de bloggar jag följer, ni gör underbara saker och skriver så roligt, tänkvärt, uppfriskande och inspirerande:
Ta emot min uppskattning och och skicka vidare om du vill annars så stoppar du den i en liten ask och plockar fram den en dag du behöver den! /Kram Maria

2 kommentarer:

 1. Tack snälla du! Just idag passade det extra bra! Ska snart skicka vidare.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Åhå Man tackar och bockar vilken utmärkelse, vad glad jag blir.
  Bamsekram till dig

  Nu har jag varit i den där affären i Lammhult, hon skall stänga igen den då hon är elöverkänslig, men ojoj vilken fin keramik men ajaj sa plånboken.

  SvaraRadera