onsdag 21 juli 2010

Jag har blivit med...


spinnrock. Hastigt och lustigt bara stod den där! Mitt på loppisgolvet och jag slog till direkt. Hem och putsa av och fram ned spinnboken jag köpte för herrans många år sedan. Äntligen kom den till användning. Bara att rigga dit lite snören runt spinnhjulet och köra igång. Jo, det var mycket lättare an jag någonsin hade trott att spinna lite garn. Men att få det jämt var desto svårare!!!Men övning ger färdighet sägs det ju. Bara att fortsätta träna!
Har för övrigt varit en sväng i kära vackra Blekinge, Karlshamn närmare bestämt. Helt fantastiskt väder och underbara friidrottstävlingar. Mina barn tävlade på förmiddagen och jag passade på att använda min lekamen på kvällen i 100 m och kula. Det är inte klokt att den håller så bra den "gamla skorven". Satte faktiskt personligt rekord i båda grenarna. Mina "framsteg" peppar mig till nya utmaningar och att fortsätta träna!
Med andra ord finns det mycket man kan träna här i livet och det är väl det som gör det så väldigt härligt att leva, prova nya utmaningar hela tiden...

3 kommentarer:

 1. Heja heja! Spinntrenden är stark just nu! Visst är det roligt! Vi kanske skulle ha en spinn-träff?

  SvaraRadera
 2. Ååå vad det ser roligt ut.
  Jag vill också!
  Om man köper en spinnrock på loppis eller nåt sånt ställe, hur vet man att den är komplett? Och om den inte är det..finns det reservdelar att köpa?
  Kan du tipsa om nån bra bok om spinnrockar och spinning?
  Mags

  SvaraRadera
 3. håhå vad kul!!! jag har fått en spinnrock men det fattades de där krokarna som på den där grejen som garnet samlar upp sig på men det är på g. sen bara måste jag testa hur det går.

  SvaraRadera