söndag 3 februari 2013

Att bli så glad av en jacka!

Det känns alltid gott i hjärtat när man kan glädja någon. Idag hade jag den stora äran! Det hela började redan förra helgen då jag var och tränade i Växjö på världens finaste friidrottsanläggning.
Då vi satt och tänjde och stretchade föll mina ögon på lådan med kvarglömda kläder. Överst låg en svart och vit träningsjacka som jag kände igen från min gamla friidrottsklubb i Blekinge där jag är uppväxt. Den var troligtvis kvarglömd från förra helgens stora tävling.
Det var då min lilla "goda tanke" dök upp! Jag visste att jag skulle på tävling denna helgen i Karlskrona och där skulle säkert någon från den svart-vita klubben delta. Så träningsjackan fick åka med i min träningsväska hem och sedan åka med på tävlingen idag.
Väl framme så hittade jag några från den berörda klubben på läktaren och mamman vars dotters jacka hade varit på villovägar. Räkna med att hon först blev väldigt förvånad och sedan jublande glad. När jag gick därifrån så hörde jag henne säga till sina vänner att hon nästan blev så glad så hon började gråta. Visst är det kul att kunna glädja någon så!
Hur gick det på tävlingen då? Jo, jag gjorde min första riktiga tävling på ett år efter att ha kämpat med en ömmande rygg och rumpa. Det var en liten seger för mig, att kunna springa igen! Tiderna kanske inte var så bra, men jag var ändå helnöjd efter att bara ha kört sprintträning i ca en månad. Nu laddar jag inför nästa helg, för då vankas det veteran-SM. Då ska jag kämpa!

3 kommentarer:

  1. Visste var det kul i helgen! Många fin fina resultat och rekord, bra jobbat! :-)

    SvaraRadera
  2. Vad roligt att du har blivit bra igen!

    SvaraRadera
  3. Åh vilken söt historia. Och hur underbart kul är det i net att du kan springa igen. Grattis

    SvaraRadera