söndag 10 februari 2013

Såååå glad!

Riktigt lycklig 200m segrare!

Vilken panghelg! Har precis tagit igen mig i ett varmt bad, precis vad kroppen behövde efter helgens ansträngningar! Jag har tävlat i Veteran -SM i Karlskrona.  En underbar helg med många glada tillrop och möten med andra friidrottstokiga "vets"!
På lördagen var det dags för 60m. Var väldigt nyfiken på om kroppen skulle hålla för påfrestningarna. Efter en något stapplande start fick jag upp farten och vann på tiden 8.69! Nytt personligt rekord för denna åldersklassen ( man byter åldersklass vart femte år). En tid som jag får vara nöjd med efter att egentligen bara kört sprintträning ca en månad före tävlingen.
Idag var det dags igen, men för den något längre sträckan 200m. Jag älskar att springa 200m. Det är en sådan känsla att orka hålla farten uppe i kurvan, sedan raka, in i kurvan och sedan ut ur kurvan mot målet. Inomhus springer man ju på en rundbana som är 200m. Det är först lite uppför in i kurvan sedan utför ut ur kurvan och då är känslan av att "flyga" inte långt borta, framför allt när benen orkar när man trycker på!
Det blev seger här också! Jag är verkligen glad över min prestation och känslan att kroppen fixade det hela. Jag blir verkligen motiverad att träna inför utomhussäsongen som kommer. Jag längtar till våren!

1 kommentar: