måndag 30 januari 2012

Inte en maska...

blev stickad under hela helgen! Vad gjorde jag i stället? Jo det har varit ännu en maratonhelg i friidrottens tecken. Resan gick till Malmö tidigt på lördagsmorgonen, jag var chaufför, så därför inget stickat. Med mig hade jag tre glada men ganska morgontrötta tjejer i bilen. Det var Pallas-spelen som skulle testa våra gränser. Även jag skulle springa igen efter lång vila pga. "rumpont" ,se tidigare inlägg. Jag var riktigt laddad, ville sätta nytt rekord, naturligtvis! Hade anmält mig till både 60m för kvinnliga seniorer och 60m för veteraner. Enligt tidsprogrammet skulle loppen gå med ca 1 timmes mellanrum.
Jag kan berätta att nytt rekord blev det JIPPI! tiden 8.45s, men på köpet fick jag återigen en superduperförbaskat öm rumpa! Där finns något där inne som inte vill som jag vill!!!! Jag måste erkänna att detta grusar lyckan totalt. Sååå frustrerande, när man bara vill springa mer och mer och mer....
På lördagskvällen lämnade vi inte arenan förrän kl 20.30. Tjejerna hade 200m på kvällen, de drabbades också av försening i tidsprogrammet så de hade problem att ladda om. På söndagen pratade jag med en av killarna som startade loppen och han sa att sista skottet sköt de iväg kl 22:00 på lördagskvällen. PUST! Tur man inte hade den sysslan!
När vi kom till hotellet, Hotel Kramer vilket hotell!!! Rena lyxen! Det hade blivit ett missförstånd då vi bokade, så vi fick det finaste hotellet, pga. att de hade tabbat sig vid bokningen. Det tackade vi inte nej till, ibland ska man ha lite tur. Med marmorinredning och stort badkar på toaletten var som rena njutningen för den ömma "gamla" kroppen och "rumpen" då ett varmt bad avnjöts innan det var dags för sängen.
På söndagen bar det återigen av till arenan efter en rekordgod frukost. Denna dagen fick jag trumpen stå vid sidan av banan. Hade planerat att även springa 200m, men det fick jag naturligtvis avstå ifrån. Vi stannade i alla fall så vi fick se Johan Wissman och Moa Hjelmer springa 200m. Vilka fina lopp de gjorde, där är det krafter som visas och känns när man står jämte och tittar. Imponerande! Sedan bar det av hemåt igen.
Är det någon som har tips på hur man snabbast läker en öm rumpa (troligen ett muskelfäste) så tar jag tacksamt emot tips, har veteranSM om 2 veckor, och där vill jag så gärna vara med!

1 kommentar:

  1. Vilken otur och det där med ond rumpa gör ju så förbaskat ont, testa att få akupunktur hos din sjukgymnast dom kan erbjuda både sån man måste gå ca 10 ggr och en snabb variant, jag fick snabb varianten och det funkade för mej.
    Sköt om dej och lycka till

    SvaraRadera