lördag 3 mars 2012

Halmstad Indoor here we come!

Åter en dag på friidrottsbanan. Tyvärr bara som åskådare. Lider fortfarande av "rumpont". Det ger sig aldrig, trots sjukgymnastens idoga arbete.
Jag fick bevittna många jättefina resultat. Det var framför allt den yngsta dottern som lyckades. Personliga rekord i två grenar, kula och 60m. Stolt som en tupp var hon med all rätt. Kul att se glädje på nära håll. Lite kämpigare hade äldsta dotter med 60m lopp som kändes trögt och längdhopp som var svårt att få till. Hon gjorde otroligt fina hopp men hade övertramp i de flesta hoppen. Denna säsongen är den första då hon hoppar med planka som de äldre gör. Tidigare har de haft en zon på en meter att göra avstamp ifrån, och de har mätt från tån. Nu är det andra "bullar" som gäller och inga marginaler, betydligt svårare och mer frustrerande när det inte stämmer. Men hon fortsatte att kämpa på och fick till ett hopp till slut. Inget pers men ändå helt okej. Hon var ändå rätt nöjd eftersom övertrampshoppen var så fina och långa. Nästa gång stämmer det, hoppas vi! Vi får se det som träning varje gång vi hoppar i riktig grusgrop eftersom vi inte har de träningsmöjligheterna mer än när vi åker 7 mil, och det blir ju inte så ofta.
Nu är jag åter hemma och kan slappa i soffan och ägna mig åt lite kvällsnöje, stickning! Färdade min mohairsjal på bilresan idag, men får förhoppningsvis visa den för er i solsken i morgon framför kameran. God kväll!

1 kommentar: