tisdag 6 september 2011

Riktig brittsommar...


Har avnjutit två underbara helgdagar i Falköping med omnejd. Fast den mesta tiden la jag på Odenplan, Falköpings friidrottsarena. Det var dags för årets götalandsmästerskap utomhus för 13-14 åringar. Vilket väder det var båda dagarna, helt underbart! På söndagen darrade värmen i luften redan klockan 9 på morgonen. Vi var tvungna att stanna och fotografera en björkdunge som nästan såg magisk ut,det liksom strålade ett värmedis mellan träden.
Fick se många fina resultat och mycket kämpaglöd under de två dagarna. Roligast var nog att se pojkar 13 års kultävling. Där finns det en kille som är mycket större än de andra. De når honom ungefär till axlarna. Han är lite trulig och lufsar liksom runt med lite hängande axlar och känslan är den att han inte riktigt hänger med sin långa kropp. Han var naturligtvis helt överlägsen i alla stötarna med kulan. Men han visade ändå att han var missnöjd när han stött sina stötar, förutom vid sista stöten då han lyckas få iväg kulan ännu längre. Då blir han plötsligt intresserad av måttbandet och vilket resultat som skall presenteras. Då han hör längden på stöten 18,88m (Helt otrolig med 3kg kula) frustar han liksom till och ger ifrån sig ett litet glädjerop från denna stora kropp. Helt underbart att se hans glädje! En liten kille i för stor kostym...

1 kommentar:

  1. Jo det var riktigt roligt att se. Lika roligt var det att se hur morloken Örn var när det inte gick som han ville. Det såg verkligen ut som om han sålt smöret och tappat pengarna! :)

    SvaraRadera