tisdag 2 augusti 2011

Som en apa...


på stegen har jag hängt nu i två dagar. Först tvätta hela väggen. Sedan var det dags att byta en del av brädorna innan det blir dags för målning. Typisk sommaraktivitet för mig! Men det är roligt och fint när det väl är klart. Konstigt att jag alltid drar mig innan jag börjar... men så är det. Blev avbruten av regn ikväll. Det får väl bli lite stickning istället, ledsen? inte precis!
Passade på att ta en bild på de underbara garnerna jag köpte på Östergötlands ullspinneri. Det är en härlig blandning av sommarens alla färger, alla älskade blommor på en gång! Ska ta fram dem till vintern och minnas, dofta och minnas. Jag älskar sommaren! Såg en härlig sjal uppstickad, den gav mig en idé, vi får väl se.

Garnet som ligger lite framför de andra på bilden köpte jag på hantverkshuset Drottning Omma på Omberg under semestern. Det är 50% angora och 50% lammull. Gissa? Mjukt! Jag ska klappa och njuta av mjukheten sedan ska det bli ett par pulsvärmare till hösten...

2 kommentarer:

  1. Förstår om du längtar ner från stegen för att sticka i det vackra garnet. ;)

    SvaraRadera
  2. Vilka underbara garner!!! angora och lammull låter ju som värsta mjukaste mjuka. Jag har storstädat i köket och känner mig nöjd med det nu vet jag att det skall jag inte göra igen på minst 1 år ;-)

    SvaraRadera