söndag 23 juni 2013

Semester och ...

njutning med midsommarsill och blomster! Har också drabbats av en iver att göra färdigt. Det gäller att haka på då den infaller! Därför har jag nu två färdiga alster som ligger färdiga och väntar på knappar. Härligt!

Kofta i delar...
Kofta med kort raglanärm... Stickad i Elise från Järbo garn i 55% bomull och 45% akryl. Ett garn som automatiskt ändrar färg. Fick tänka till och mixtra lite för att få framstyckena och ärmarna hyfsat lika.

Ihopsydd whola!
Detalj av raglanärm.
Även min Solar plexus är klar!
Den var riktigt rolig att göra! Jag beundrar de personer (Annette Danielsen) som kan konstruera mönster där allt är så genomtänkt och fixat så man knappt behöver göra en enda söm när man är klar (bara lite under ärmarna).
Denna topp har jag stickat i garnet Coast från Holst garn. Det är ett garn som är i 55% lammull och 45% bomull. Helt enkelt underbart mjukt och behagligt. Färgen heter Harbour. Nu ska jag bara välja knappar också, det brukar ju inte vara det lättaste... Jag får lägga ut nya bilder på den när den är helt klar med knappar i sidorna också.
Jag måste avslöja att jag faktiskt redan har börjat på något nytt också :-).  Det är ytterligare en topp från Annette Danielsens bok Sommerstrik som heter Gåseöje.

Det går runt, runt, runt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar