söndag 2 juni 2013

Nu är det grööönt!


I fredags då jag hade varit och handlat garn tog jag den lilla slingrande vägen hem. Jag blev bara tvungen att stanna och ta några kort. Klorofyllet fullkomligt "sprutade" ut ur naturen. Just nu är det bara så grönt och skönt!
På ett annat ställe längs vägen växte dessa förföriskt doftande liljekonvaljer. Det fick bli en liten bukett som fick åka med hem som nu sprider sin doft i köket.


I går var jag flitig i trädgården  och rensade i några rabatter, det är också "fel grönt" som växer i dessa tider ;-) . Men det blir fint när man är klar och då är jag nöjd.
Idag har vi varit på friidrottstävlingar och vädret var med oss för en gång skull, sol och mulet om vartannat men varmt ändå och inget regn, härligt. Det blev många fina resultat av döttrarna.

Runt runt!
Hur är det på stickfronten kanske ni undrar?! Jag håller på med min Solar plexus ( som jag nämnt i tidigare inlägg) och har precis blivit klar med att sticka ihop fram och bakstycket i sidorna. Det är ett spännande projekt för det är ju inte precis som vanligt...

2 kommentarer:

  1. Så fina bilder du tar, man vill bara ut och njuta! :)

    SvaraRadera
  2. Ja, riktigt fina bilder! Se så skönt ut! Fortsatt lycka till med din tröja! :)

    SvaraRadera