lördag 19 mars 2011

Jag har sprungit på moln...


men nu har jag nog landat?! Efter tävlingarna i VeteranSM i Karlskrona(där det gick alldeles utmärkt) har jag gått runt och varit lite hög på upplevelsen där. Helt fantastiskt att få träffa likasinnade som peppade varandra, pratade ,skrattade och hade jättekul. Jag fick verkligen blodad tand att fortsätta träna och hålla mig i form till sommarens tävlingar. Då är det nya rekord som ska slås. I alla fall mina egna, det blir ju inte lättare för man blir ju hela tiden äldre. Men det behöver ju inte vara något hinder!

Landningen efter min "deliriumresa" påskyndades en hel del när man var tillbaks på jobbet! Där är det mycket som händer just nu. Många negativa krafter och ovisshet som gör att det är svårt att upprätthålla en god anda och positivt tänk.

På stickfronten har det faktiskt rått stiltje i en längre tid eftersom jag har fått ont i höger underarm. Kan man få stickarm? Det kanske får bli lite broderi i stället, eftersom jag då använder vänster karda! Men orken har faktiskt inte funnits till det heller, vi får väl se hur det blir?!

1 kommentar:

  1. Men du hallå det är klart att du kan få stickarm eller tennisarm heter det ju egentligen. Jag har en kompis som fick det, det blev ingen stickning där på evigheter. alltså flera månader!!! sen fick hon trappa upp med en kvart om dagen. Supergrattis till alla medaljer!!!

    Du skulle varit med på broderikursen, du skulle älskat det, det är himmlen.

    SvaraRadera