lördag 19 juni 2010

Dille på sjalar


Ja, nu är en till på gång i samma modell men i Fabelgarn. Ännu en helg med en hel del bilåkande och med det mycket stickning. Det tråkiga är att jag fick ta en paus nu i kväll för garnet tog slut till sjalen. Mycket orutinerat att inte ta med mer på resan tyckte min man. Jag är verkligen beredd att hålla med. Men jag har även min röda kofta med mig, problemet är att jag tagit med för lite garn till den också! Hade väl för mycket annat att tänka på när vi packade inför resan. Var är vi och reser då? Jo i underbara Blekinge, Sveriges trädgård! Ännu en friidrottshelg. Denna gången i Karlskrona. Kanonfint väder men med mycket kalla vindar från havet. Ett riktigt j---a blåshål som jag brukar säga. Blåst är det värsta jag vet.

3 kommentarer:

  1. Du kanske springer på några trevliga garnbutiker. : ) Jag avskyr blåst, jag med... blir alltid på dåligt humör, när det blåser mycket.

    SvaraRadera
  2. ja man blir helt slut i huvudet när det blåser för mycket, men här i Tånnö blåser det nästan jämt så det är bara att vänja sig. haha har du också fått en släng av känsla för rosa, eller?

    SvaraRadera
  3. Hej mamma! Jag älskar din sjal jag skulle kunna ha på mig den varje dag! Men jag tycker den sticks litte men den få gå om jag ska använda den. Å jag hejar på dig i VM-stickningen!

    SvaraRadera