söndag 16 februari 2014

Tada! Tillbaka!

Det har gått en höst, en jul, blivit nytt år och snart en vinter till ända... och nu föll andan på att skriva lite.
Vad gör du nu för tiden??? Min fritid ägnas i största utsträckning till friidrottsträning och stickning naturligtvis när det finns tid över. Jag har hunnit flytta många maskor över mina stickor och känner att det är många projekt jag ligger efter med att visa här, får se om det kan bli framöver.
Just nu är jag på upploppet på en kofta som jag började att sticka på i inledningen av OS. Det är en kofta från Ravelry med namnet Alpenglühen. Jag har valt att sticka den i Drops garn Nepal färg 0506. Det har varit ett roligt projekt som har gått snabbt och flutit på bra. Hoppas jag kan få den färdig ikväll...


Som jag nämnde ovan så är det mest träning och friidrott i mitt liv just nu. Jag tränar ett gäng ungdomar tre till fyra gånger i veckan. Naturligtvis passar jag på att träna en del själv också. Detta har gett resultat vill jag lova. 
Förra helgen var jag i Huddinge och tävlade på Veteran-SM i friidrott inomhus.  Som ni vet sedan tidigare så älskar jag att springa, springa snabbt! På lördagen tävlade jag först i kula och tog ett brons med ynka 3 cm från silverplatsen. Lite retligt kan tyckas, men det finns mer att göra på tekniken så jag får vara nöjd. Därefter sprang jag 60 m på nytt personligt rekord och tangerat mästerskapsrekord! Och detta resulterade i en guldmedalj! På kvällen firade jag med god mat och i glada friidrottsvänners sällskap. 
På söndagen inledde jag tävlandet med att kasta vikt. Vad är det kanske ni undrar, det undrade jag också till för ett tag sedan. Det är en järnkula på 9,08 kg fäst i en kedja med handtag. Den ska man kasta så långt man bara kan, påminner lite om slägga om ni har sett det, men man kommer inte alls så långt. Det var första gången i mitt liv som jag testade detta och jag lyckades även här ta en bronspeng.  
Efter denna lilla "uppvärmning" så var det dags för min älsklingsgren 200m. När jag kommer ut på banan här så är det som om krafterna bara sprutar, en obeskrivlig känsla. Jag gjorde ett kanonlopp, hade krafter ända till målet! Även här blev det ett nytt personligt inomhusrekord och ett nytt mästerskapsrekord. Även här blev det guld! Jag kunde åka sprudlande glad hem och vila upp mig med en hel sportlovsvecka framför mig och mycket OS-stickning i tv-soffan. Tiden går fort och veckan är snart till ända och jag har även fått njuta av många fina framgångar av skidåkarna på OS denna veckan!

Här står jag lycklig på prispallen efter 200m. Tyvärr är trean inte med på bilden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar