onsdag 20 juni 2012

Titta vad jag lärt mig!


Idag har jag umgåtts med alla mina kära slöjdkollegor. Många glada skratt blir det alltid och jag fick lära mig något nytt dagen till ära. Korgflätning! Jag har ju flätat pappershjärtan som man hänger i granen vid jul, men detta var något större och något svårare. Men kul! Jag är faktiskt helnöjd med min första korg. Kan redan se den med fylld med massa härliga garner.
Närbild på flätning

Detta var den perfekta avslutningen på en intensiv vårtermin. Nu går jag på välbehövligt sommarlov! Blev uppmanad av min käre man att njuta extra för detta är den bästa kvällen, med allt det götta framför mig...
Tog honom på orden och sitter just nu ute på verandan och ser solens strålar, katter som njuter och fågelkvitter! Jag drömmer om en härlig sommar där jag hinner göra saker som ladda mina batterier. Sticka, läsa, springa mm.
Men nu får jag nog fortsätta att njuta av kvällen inomhus för nu kommer de rackans knotten. God kväll!

3 kommentarer:

  1. Väldigt snygg korg! En likadan väntar oxå på att få fyllas med mitt garn. Vill göra flera!!! Vad vi var duktiga allihop. Trevlig sommar - det är du värd!

    SvaraRadera
  2. Vilken fin korg! Ha en riktigt skön ledighet och njuuut. =)

    SvaraRadera
  3. Jag njöt av min första lediga kväll med en promenad på store mosse med medhavd fika och underbar utsikt över mossen. Idag tog jag hunden med på en ny runda i skogen, nu sitter jag här med hallonrisrivna och av nässlor brända ben och har beslutat att just den delen av rundan kanske var ett dåligt val. Nu vilar vi Maria så mycket vi orkar. Bamsekram till dig //ann

    SvaraRadera