söndag 26 september 2010

Min trotjänare...

har lagt av!!!!! Jag menar min kamera. Zommen stannar ute hela tiden och det går inte att fotografera med den. Snyyyyft! När jag äntligen hade börjat bli kompis med både den ena och andra finessen. - Lika dyr att laga som att köpa en ny, var svaret jag fick av affären när jag visade den. Vad ska man då välja? För man är ju beroende av en kamera, inte minst när man bloggar, för det blir mycket roligare att kunna visa lite bilder.

Vad pågår hos mig? Har ägnat helgen åt att handla virke och plåttak för att bygga ett regn och snöskydd över en trapp som vi har ute som går ner till källaren. Där är alltid en massa fukt i trappen och det tar sig även in i källaren. Började snickra idag, oj vad många muskler man har i armar och rygg som man inte använder annars.
På garnfronten är det virkning som gäller. Har fortsatt med mina blommor som jag visade i förra inlägget. Har virkat upp tre nystan nu så jag har en hel massa blommor och med dem en hel massa trådar att fästa också!!! Inte världens roligaste arbete. men för varje fäst blomma närmar jag mig stunden jag ska få virka ihop dem alla. Jag längtar...

1 kommentar:

  1. fast lite spännande utan bilder... men inte i längden såklart. Åh är du van vid din kamera kanske du skall behålla den varje gång man köper nytt är det så krångligt med allt nytt man skall lära sig.

    SvaraRadera