söndag 20 mars 2011

Än finns det hopp!

Handla kan man ju alltid göra... Hittade det här underbara garnet hos http://www.nysta.se/ i 44% ull, 42% merc. bomull och 14% polyamid. Passar både perfekt till sjalar och tunna strumpor nu till våren med lite bomull i. Mycket härliga färger. Var bara tvungen att handla tre av färgställningarna.Jag har också färdigställt ännu ett par sockar. Hör och häpna, det gick bara åt 50 gram plus lite till av en annan färg på insidan av fållen upptill. Jag avslutade fållen innan vändningen med en picotkant som jag blev nöjd med. Sockarna blev perfekt stora, har stickat dem från tån och upp. Som jag nämnt innan så är det mitt nya favoritsätt att knåpa ihop sockar nu för tiden.

lördag 19 mars 2011

Jag har sprungit på moln...


men nu har jag nog landat?! Efter tävlingarna i VeteranSM i Karlskrona(där det gick alldeles utmärkt) har jag gått runt och varit lite hög på upplevelsen där. Helt fantastiskt att få träffa likasinnade som peppade varandra, pratade ,skrattade och hade jättekul. Jag fick verkligen blodad tand att fortsätta träna och hålla mig i form till sommarens tävlingar. Då är det nya rekord som ska slås. I alla fall mina egna, det blir ju inte lättare för man blir ju hela tiden äldre. Men det behöver ju inte vara något hinder!

Landningen efter min "deliriumresa" påskyndades en hel del när man var tillbaks på jobbet! Där är det mycket som händer just nu. Många negativa krafter och ovisshet som gör att det är svårt att upprätthålla en god anda och positivt tänk.

På stickfronten har det faktiskt rått stiltje i en längre tid eftersom jag har fått ont i höger underarm. Kan man få stickarm? Det kanske får bli lite broderi i stället, eftersom jag då använder vänster karda! Men orken har faktiskt inte funnits till det heller, vi får väl se hur det blir?!